Dit zijn wij

img-02.gif

Over ons

 

Foto-op-grafsteen.com, onderdeel van Mango Keramiek, is een familiebedrijf gevestigd in Paramaribo, Suriname. Sinds 2010 zijn wij actief als fabrikant van porseleinen fototegels en het duurzaam aanbrengen van afbeeldingen op allerlei keramische voorwerpen zoals serviezen en mokken.

 

Foto-op-grafsteen.com is fabrikant van porseleinen fototegels, wij zijn geen (weder)verkopers. Onze, op hoge temperatuur gebakken, porseleinen fototegels zijn 100% UV-bestendig en zullen niet vervagen. Wij gebruiken alleen de beste technologien en materialen uit Italië (keramische tegels), Amerika (keramische printer en keramische oven) en Duitsland (keramische toner en glazuur).

 

Wij produceren en leveren hoogwaardige porseleinen fototegels voor gedenktekens, grafstenen. Wij leveren aan producenten van gedenktekens en grafstenen en wij bieden u als consument de mogelijkheid om porseleinen fotos rechtstreeks bij ons te bestellen. Wij leveren wereldwijd zonder verzendkosten.

 

Porseleinen tegels worden al honderden jaren gebruikt als een manier van herinneren aan dierbaren die zijn overleden. Vroeger door schilderingen op porselein, later als foto op emaile en tegenwoordig op een milieuvriendelijke manier op een keramische tegel.

 

Bent of woont u in Suriname, dan kunt u altijd langskomen bij onze showroom aan de Mangolaan 118 te Paramaribo.